Orkideen
bedømmelse.dk
Menu
  • Forside
  • Menuer
  • Fest til fast pris
  • Møde/Konference
  • Diner transportable
  • Drikkevarer
  • Kontakt os
  • Forside
  • Menuer
  • Festmenuer
  • Brunch
  • Ta' selv borde
  • Festmenuer
  • Luksusarrangement
  • Natmad
  • Søndagstilbud
  • Receptionsbuffet
  • Julen 2022
  • Konfirmation 2022
  • Student 2022
  • Mindesammenkomst
  • Specielle menuer
  • Drikkevarer

Festmenuer

Festarrangement 1

Forret

    • Hvidløgsgratinerede tigerrejer med safran-aioli.
    • Hjemmerøget laks med basilikumfløde.
    • Koriandergravad kalvefilet med peberchutney.
    • Andemoussé m. æblecompot.
    • Anrettet på smørbagt brød.

Hovedret

    • Helstegt mørbrad af dansk ungkvæg.
    • Kartoffeltårn tilsmagt med timian.
    • Smørpisket kalveskysauce.
    • Dagens garniturer.

Dessert

    • Dessertvariation bestående af:
    • Braiseret ananas på karamel sauce.
    • Lakridskage med cremet top samt.
    • Tiramisu.
    • Hjemmelavet parfait.
    • Frisk sorbet.
Pris pr. couvert kr.: 420,-"Fest til fast pris" kr.: 830,-Ud af huset kr.: 400,-

Festarrangement 2

Forret

    • Letrøgede kammuslinger og stegte tigerrejer
    • Serveret i persillecremesuppe,
    • Toppet med friterede rodfrugter.
    • Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.

Hovedret

    • Helstegt Oksefilet gnedet med friske krydderurter.
    • Mild fransk sennepssauce.
    • Ovnbagte vildmosekartofler.
    • Dagens garniturer.

Dessert

    • Gateaû Marcel - klassisk chokoladekage i to lag
    • Serveret med hjemmelavet is,
    • Bærkompot og sprødt.
Pris pr. couvert kr.: 450,-"Fest til fast pris" kr.: 860,-Ud af huset kr.: 430,-

Festarrangement 3

Forret

    • Laksesymfoni:
    • Hjemmerøget laks med peberrodsfløde.
    • Rørt laksetatar.
    • Koriandergravad laks med chutney.
    • Lakseterrin med sauce verte.
    • Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.

Hovedret

    • Helstegt kalvemørbrad.
    • Sauce Bordelaise.
    • Knuste kartofler med smagen af kartoffelsalat.
    • Dagens garniturer.

Dessert

    • Isbombe af hjemmelavet is med marcipan, nougat, chokolade og nødder.
    • Serveret på æbler syltet i cognac og karamel.
Pris pr. couvert kr.: 440,-"Fest til fast pris" kr.: 850,-Ud af huset kr.: 420,-

Festarrangement 4

Forret

    • Farseret rødtungefilet med lakse-souffléfars.
    • Flødelegeret hvidvinssauce.
    • Pernodflamberede jumborejer.
    • Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.

Hovedret

    • Duet af helstegt krondyrfilet og perlehønebryst.
    • Vildtsauce - som vi kender den
    • Pommes rissolées
    • Tyttebær og dagens garniturer.

Dessert

    • Hjemmelavet is med makroner udblødt i portvin.
    • Garneret med florentinere og portvinsmarinerede blommer.
Pris pr. couvert kr.: 480,-"Fest til fast pris" kr.: 890,-Ud af huset kr.: 460,-

Festarrangement 5

Forret

    • Gravad kalvefilet med sennepscreme.
    • Rosastegt andebryst med peberrod.
    • Dansk landskinke med creme af friskost.
    • Rillette af gris med kompot af hyben.
    • Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.

Hovedret

    • Helstegt Oksemørbrad.
    • Mild pebersauce.
    • Knuste kartofler med smagen af kartoffelsalat.
    • Dagens garniturer.

Dessert

    • Klassisk Pære Belle Helene -
    • Porcheret pære med vanilleis og chokoladesauce.
Pris pr. couvert kr.: 465,-"Fest til fast pris" kr.: 875,-Ud af huset kr.: 445,-

Festarrangement 6

Forret

    • Tørsaltet, koldrøget laks.
    • Flødestuvet spinat.
    • Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.

Hovedret

    • Perlehønebryst med løvstikke.
    • Serveret med Sauce Robert.
    • Dampede kartofler med krydderurter.
    • Dagens garniturer.

Dessert

    • Jordbæris under låg af marcipan.
    • Bærkompot og pistacienødder.
Pris pr. couvert kr.: 420,-"Fest til fast pris" kr.: 830,-Ud af huset' kr.: 400,-

Festarrangement 7

Forret

    • Torsk bagt under urterasp.
    • Sprød skinke og bagte beder.
    • Sennepssauce á part.
    • Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.

Hovedret

    • Helstegt oksefilet.
    • Ægte Sauce Bearnaise.
    • Grove Pommes Frites.
    • Dagens garniturer

Dessert

    • Islagkage med tre slags hjemmelavet is.
Pris pr. couvert kr.: 445,-"Fest til fast pris" kr.: 855,-Ud af huset kr.: 425,-

Festarrangement 8

Forret

    • Rejecocktail med rejer i 4 tilberedninger.
    • Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.

Hovedret

    • Gammeldags oksesteg
    • Glaserede perleløg og gulerødder samt bønner.
    • Hvide kartofler og sovs.

Dessert

    • Islagkage med tre slags hjemmelavet is.
Pris pr. couvert kr.: 400,-"Fest til fast pris" kr.: 810,-Ud af huset kr.: 380,-

Festarrangement 9

Forret

    • Butterdejsskal med høns i asparges.

Hovedret

    • Flæskesteg
    • Rødkål og svesker.
    • Brune- og hvide kartofler samt chips og sovs.

Dessert

    • ½ Ananas med marineret frugtsalat og rørt is.
Pris pr. couvert kr.: 390,-"Fest til fast pris" kr.: 810,-Ud af huset kr.: 370,-

Minimum  20  couverter

Restaurant Orkideen ApS · Ølgodvej 1 · 9220 Aalborg Øst · Tlf. 98 15 89 68 · mail@orkideen.dk