Festmenuer
Forret
-
- Hvidløgsgratinerede tigerrejer med safran-aioli.
- Hjemmerøget laks med basilikumfløde.
- Koriandergravad kalvefilet med peberchutney.
- Andemoussé m. æblecompot.
- Anrettet på smørbagt brød.
Hovedret
-
- Helstegt mørbrad af dansk ungkvæg.
- Kartoffeltårn tilsmagt med timian.
- Smørpisket kalveskysauce.
- Dagens garniturer.
Dessert
-
- Dessertvariation bestående af:
- Braiseret ananas på karamel sauce.
- Lakridskage med cremet top samt.
- Tiramisu.
- Hjemmelavet parfait.
- Frisk sorbet.
Pris pr. couvert
kr.: 420,-"Fest til fast pris"
kr.: 830,-Ud af huset
kr.: 400,-
Forret
-
- Letrøgede kammuslinger og stegte tigerrejer
- Serveret i persillecremesuppe,
- Toppet med friterede rodfrugter.
- Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
-
- Helstegt Oksefilet gnedet med friske krydderurter.
- Mild fransk sennepssauce.
- Ovnbagte vildmosekartofler.
- Dagens garniturer.
Dessert
-
- Gateaû Marcel - klassisk chokoladekage i to lag
- Serveret med hjemmelavet is,
- Bærkompot og sprødt.
Pris pr. couvert
kr.: 450,-"Fest til fast pris"
kr.: 860,-Ud af huset
kr.: 430,-
Forret
-
- Laksesymfoni:
- Hjemmerøget laks med peberrodsfløde.
- Rørt laksetatar.
- Koriandergravad laks med chutney.
- Lakseterrin med sauce verte.
- Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
-
- Helstegt kalvemørbrad.
- Sauce Bordelaise.
- Knuste kartofler med smagen af kartoffelsalat.
- Dagens garniturer.
-
Dessert
-
- Isbombe af hjemmelavet is med marcipan, nougat, chokolade og nødder.
- Serveret på æbler syltet i cognac og karamel.
Pris pr. couvert
kr.: 440,-"Fest til fast pris"
kr.: 850,-Ud af huset
kr.: 420,-
Forret
-
- Farseret rødtungefilet med lakse-souffléfars.
- Flødelegeret hvidvinssauce.
- Pernodflamberede jumborejer.
- Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
-
- Duet af helstegt krondyrfilet og perlehønebryst.
- Vildtsauce - som vi kender den
- Pommes rissolées
- Tyttebær og dagens garniturer.
Dessert
-
- Hjemmelavet is med makroner udblødt i portvin.
- Garneret med florentinere og portvinsmarinerede blommer.
Pris pr. couvert
kr.: 480,-"Fest til fast pris"
kr.: 890,-Ud af huset
kr.: 460,-
Forret
-
- Gravad kalvefilet med sennepscreme.
- Rosastegt andebryst med peberrod.
- Dansk landskinke med creme af friskost.
- Rillette af gris med kompot af hyben.
- Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
-
- Helstegt Oksemørbrad.
- Mild pebersauce.
- Knuste kartofler med smagen af kartoffelsalat.
- Dagens garniturer.
Dessert
-
- Klassisk Pære Belle Helene -
- Porcheret pære med vanilleis og chokoladesauce.
Pris pr. couvert
kr.: 465,-"Fest til fast pris"
kr.: 875,-Ud af huset
kr.: 445,-
Forret
-
- Tørsaltet, koldrøget laks.
- Flødestuvet spinat.
- Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
-
- Perlehønebryst med løvstikke.
- Serveret med Sauce Robert.
- Dampede kartofler med krydderurter.
- Dagens garniturer.
Dessert
-
- Jordbæris under låg af marcipan.
- Bærkompot og pistacienødder.
Pris pr. couvert
kr.: 420,-"Fest til fast pris"
kr.: 830,-Ud af huset'
kr.: 400,-
Forret
-
- Torsk bagt under urterasp.
- Sprød skinke og bagte beder.
- Sennepssauce á part.
- Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
-
- Helstegt oksefilet.
- Ægte Sauce Bearnaise.
- Grove Pommes Frites.
- Dagens garniturer
Dessert
-
- Islagkage med tre slags hjemmelavet is.
Pris pr. couvert
kr.: 445,-"Fest til fast pris"
kr.: 855,-Ud af huset
kr.: 425,-
Forret
-
- Rejecocktail med rejer i 4 tilberedninger.
- Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
-
- Gammeldags oksesteg
- Glaserede perleløg og gulerødder samt bønner.
- Hvide kartofler og sovs.
Dessert
-
- Islagkage med tre slags hjemmelavet is.
Pris pr. couvert
kr.: 400,-"Fest til fast pris"
kr.: 810,-Ud af huset
kr.: 380,-
Forret
-
- Butterdejsskal med høns i asparges.
Hovedret
-
- Flæskesteg
- Rødkål og svesker.
- Brune- og hvide kartofler samt chips og sovs.
-
Dessert
-
- ½ Ananas med marineret frugtsalat og rørt is.
Pris pr. couvert
kr.: 390,-"Fest til fast pris"
kr.: 810,-Ud af huset
kr.: 370,-Minimum
20
couverter