Orkideen
bedømmelse.dk
Menu
  • Forside
  • Menuer
  • Fest til fast pris
  • Møde/Konference
  • Diner transportable
  • Drikkevarer
  • Kontakt os
  • Forside
  • Menuer
  • Receptionsbuffet
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Brunch
  • Ta' selv borde
  • Festmenuer
  • Luksusarrangement
  • Natmad
  • Søndagstilbud
  • Receptionsbuffet
  • Julen 2022
  • Konfirmation 2022
  • Student 2022
  • Mindesammenkomst
  • Specielle menuer
  • Drikkevarer

Receptionsbuffet

Receptionsbuffet

    • Vælg 2 retter fra hver gruppe, i alt 8 retter.
    • Alle receptioner serveres med brød og smør.

Kolde retter

Ekstra ret fra denne gruppe kr. 20,-
    • Røget smørmakrel - Gammeldaws tørsaltet og fra egen rygeovn, serveret med safran-aioli og sure løg.
    • Varmrøget laks - Gammeldaws tørsaltet og fra egen rygeovn, serveret med syrlig basilikumfløde
    • Koldrøget laks - Gammeldaws tørsaltet og fra egen rygeovn, serveret med cremet peberrod
    • Orange laks - Hjemmegravad med appelsinskal, hertil tundressing og kapers
    • Lakseterrine - Bagt i japansk noritang med top af sød chili-gelé
    • Andemousse - Cremet postej af andelever toppet med syrlige løg
    • Røget kyllingebryst - Serveret på sprøde salater, med dressing af friske krydderurter
    • Serranoskinke - Tørsaltet, lufttørret spansk skinke. Med syrligt tilbehør
    • Kalvefilet - Gravad med koriander og serveret med sødlig peberchutney
    • Vitello tonnato - Tynde skiver af kalvekød, serveret med tunsauce og citron

Varme retter

Ekstra ret fra denne gruppe kr. 30,-
    • Torskeryg - Bagt på en bund af stegte æbler og maskeres med sennepssauce
    • Fiskefilet florentine - Fladfisk fra dagens auktion, på bund af dampet spinat med sauce hollandaise
    • Dampet laks - Laksestykker mødes med pasta i en tomatiseret flødesauce
    • Kalkun - Ombundet med bacon a la tournedos serveret i abrikossauce
    • Kyllingebryst "diable" - Skiver, marineret med sennep og paprika - sprødstegt
    • Tortillas - Med hønsesouffle serveret i flødelegeret pimentsauce
    • Frikadeller - Som vor mor ville lave dem, selvfølgelig med agurkesalat til
    • Kalvemedallion - Serveret med champion a la creme. Også her den hjemmelavede agurkesalat!
    • Hakkebøf af krondyr - Serveret med vildtflødesauce og råsystede tyttebær

Ost/dessert

Ekstra ret fra denne gruppe kr. 20,-
    • Landbrie - Serveret varm, indbagt i butterdej, hertil frugtkompot
    • Osteanretning - Køkkenet vælger tre forskellige oste og serverer dem med sødt tilbehør
    • Ananas - Braiseret med rosmarin, hertil karamel-/whiskycreme
    • Æblekage - Lun æblekage med mandler og vanilje, serveres med koldt flødeskum
    • Kransekage - Små mundrette stykker, med kerne af blød nougat
    • Frisk frugt - Alt er opskåret - bare ta' det du har lyst til
    • Jordbærfragilite - Jordbærflødeis med låg af fragilité
    • Brownie den klassiske tunge chokoladekage - her med top af kaffecreme

Salater ol.

Ekstra ret fra denne gruppe kr. 15,-
    • Hvedekernesalat - Søde hvedekerner kogt med fennikel, vendt med årstidens urter
    • Coleslaw - Den klassiske kålsalat med gulerødder og en let smag af æble
    • Urtemarineret kartoffelsalat - Let kartoffelsalat med en dressing af honning og citron
    • Klassisk hvid kartoffelsalat - Smager som den skal gøre og altid har gjort, det bør vi ikke lave om på
    • Broccolisalat - Med kerner, bacon og cremet dressing
    • Mix. salat - Årstidens friske grønt, med den dressing som passer dertil
    • Rissalat - Vendt med friske urter og rosiner
    • Tomatsalat - Toppet med ost, løg, krydderurter og god olivenolie
    • Grøntsagstærter - Lækre lune tærter, med årstidens fyld
Ønsker du et klassisk receptionsarrangement, hvad enten det er med stående eller siddende gæster. Hjemme hos dig, eller i vores lokaler, så gi' os et kald og vi finder netop den løsning der passer dig. Velbekomme
    Pris pr. couvert kr.: 200,-Ud af huset kr.: 185,-

    Minimum  20  couverter

    Restaurant Orkideen ApS · Ølgodvej 1 · 9220 Aalborg Øst · Tlf. 98 15 89 68 · mail@orkideen.dk