-
- Vælg 2 retter fra hver gruppe, i alt 8 retter.
- Alle receptioner serveres med brød og smør.
Kolde retter
Ekstra ret fra denne gruppe kr. 20,-
-
- Røget smørmakrel - Gammeldaws tørsaltet og fra egen rygeovn, serveret med safran-aioli og sure løg.
- Varmrøget laks - Gammeldaws tørsaltet og fra egen rygeovn, serveret med syrlig basilikumfløde
- Koldrøget laks - Gammeldaws tørsaltet og fra egen rygeovn, serveret med cremet peberrod
- Orange laks - Hjemmegravad med appelsinskal, hertil tundressing og kapers
- Lakseterrine - Bagt i japansk noritang med top af sød chili-gelé
- Andemousse - Cremet postej af andelever toppet med syrlige løg
- Røget kyllingebryst - Serveret på sprøde salater, med dressing af friske krydderurter
- Serranoskinke - Tørsaltet, lufttørret spansk skinke. Med syrligt tilbehør
- Kalvefilet - Gravad med koriander og serveret med sødlig peberchutney
- Vitello tonnato - Tynde skiver af kalvekød, serveret med tunsauce og citron
Varme retter
Ekstra ret fra denne gruppe kr. 30,-
-
- Torskeryg - Bagt på en bund af stegte æbler og maskeres med sennepssauce
- Fiskefilet florentine - Fladfisk fra dagens auktion, på bund af dampet spinat med sauce hollandaise
- Dampet laks - Laksestykker mødes med pasta i en tomatiseret flødesauce
- Kalkun - Ombundet med bacon a la tournedos serveret i abrikossauce
- Kyllingebryst "diable" - Skiver, marineret med sennep og paprika - sprødstegt
- Tortillas - Med hønsesouffle serveret i flødelegeret pimentsauce
- Frikadeller - Som vor mor ville lave dem, selvfølgelig med agurkesalat til
- Kalvemedallion - Serveret med champion a la creme. Også her den hjemmelavede agurkesalat!
- Hakkebøf af krondyr - Serveret med vildtflødesauce og råsystede tyttebær
Ost/dessert
Ekstra ret fra denne gruppe kr. 20,-
-
- Landbrie - Serveret varm, indbagt i butterdej, hertil frugtkompot
- Osteanretning - Køkkenet vælger tre forskellige oste og serverer dem med sødt tilbehør
- Ananas - Braiseret med rosmarin, hertil karamel-/whiskycreme
- Æblekage - Lun æblekage med mandler og vanilje, serveres med koldt flødeskum
- Kransekage - Små mundrette stykker, med kerne af blød nougat
- Frisk frugt - Alt er opskåret - bare ta' det du har lyst til
- Jordbærfragilite - Jordbærflødeis med låg af fragilité
- Brownie den klassiske tunge chokoladekage - her med top af kaffecreme
Salater ol.
Ekstra ret fra denne gruppe kr. 15,-
-
- Hvedekernesalat - Søde hvedekerner kogt med fennikel, vendt med årstidens urter
- Coleslaw - Den klassiske kålsalat med gulerødder og en let smag af æble
- Urtemarineret kartoffelsalat - Let kartoffelsalat med en dressing af honning og citron
- Klassisk hvid kartoffelsalat - Smager som den skal gøre og altid har gjort, det bør vi ikke lave om på
- Broccolisalat - Med kerner, bacon og cremet dressing
- Mix. salat - Årstidens friske grønt, med den dressing som passer dertil
- Rissalat - Vendt med friske urter og rosiner
- Tomatsalat - Toppet med ost, løg, krydderurter og god olivenolie
- Grøntsagstærter - Lækre lune tærter, med årstidens fyld
Ønsker du et klassisk receptionsarrangement, hvad enten det er med stående eller siddende gæster. Hjemme hos dig, eller i vores lokaler, så gi' os et kald og vi finder netop den løsning der passer dig. Velbekomme
Pris pr. couvert
kr.: 200,-Ud af huset
kr.: 185,-Minimum
20
couverter