Orkideen
bedømmelse.dk
Menu
  • Forside
  • Menuer
  • Fest til fast pris
  • Møde/Konference
  • Diner transportable
  • Drikkevarer
  • Kontakt os
  • Forside
  • Menuer
  • Ta' selv borde
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Billeder
    Foto: Jens Morten
  • Brunch
  • Ta' selv borde
  • Festmenuer
  • Luksusarrangement
  • Natmad
  • Søndagstilbud
  • Receptionsbuffet
  • Julen 2022
  • Konfirmation 2022
  • Student 2022
  • Mindesammenkomst
  • Specielle menuer
  • Drikkevarer

Ta' selv borde

Orkideen's Klassiker

Forret

    • Koldrøget laks serveret med rejer vendt i urter og sauce tatar.
    • Fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron.
    • Klassisk hønsesalat med karry og bacon.
    • Landskinke med melon.
    • Serveres med rugbrød, flutes og smør fra Ryå Mejeri.

Hovedret

    • Helstegt kalvefilet med skysauce og ristede kartofler.
    • Medaillon af gris med champignon a la creme og surt.
    • Små frikadeller med hvid kartoffelsalat.
    • Porretærter med bacon.
    • Mixed salat med dressing.

Oste

    • Osteanretning med kiks, sprødt og sødt.

Dessert

    • Gammeldaws æble- eller rabarberkage (varieres efter sæson).
    • Vanilleis med cholokadesauce.
Pris pr. couvert kr.: 340,-"Fest til fast pris" kr.: 745,-Ud af huset kr.: 310,-

Middelhavsbuffet

Forret

    • Røget smørmakrel med bagt tomat og aioli.
    • Små søde rejer, på creme af kartoffel og trøfler.
    • Braiseret gris med rosmarin og ristede mandler.
    • Vitello tonnato - kalvefilet med citron og tunsauce.
    • Bruchetta med tomat, samt couvertbrød med smør.

Hovedret

    • Sprødstegt porchetta tilsmagt med timian.
    • Lammeculotte, stegt med rosmarin og hvidløg.
    • Berberiandebryst, marineret med honning, balsamico.
    • Pizzastykker med frisk tomat, mozzarella og basilikum.
    • Smørdampede kartofler med citron, havsalt og friske krydderurter.
    • Marineret salat med tomater, oliven og feta.
    • Årstidens friske salat.

Oste

    • Osteanretning med sydlandske oste.
    • Udvalg af kiks, sprødt og sødt.

Dessert

    • Tiramisu - kage med mascarpone, kaffe og ladyfingers.
    • Hjemmelavet flødeis med hasselnøddenougat og appelsinskal.
Pris pr. couvert kr.: 420,-"Fest til fast pris" kr.: 825,-Ud af huset kr.: 390,-

 

Luksusmodellen

Forret

    • Hjemmerøget laks med syrnet fløde og sprøde salater.
    • Farserede rødtungepoupietter på spinat med cremet hvidvinssauce.
    • Koriandergravad kalvefilet med peberchutney.
    • Marineret salat med and og lam.
    • Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.

Hovedret

    • Tournedos af hakket krondyr med flødesauce og tyttebær.
    • Grisekæber braiseret i stout.
    • Trancheret kalvefilet smurt i sennep og friske urter.
    • Hvide rodfrugter braiseret i rosmarin og hvidvin.
    • Klassisk broccolisalat, med bacon og kerner.
    • Frisk blomkål vendt med tranebær, pærer og nødder.
    • Marineret salat med tomater, oliven og feta.
    • Pommes rissolées

Oste

    • Stor osteanretning med kiks, sprødt og sødt.

Dessert

    • Chokoladekage med nougattopping og hjemmelavet is.
Pris pr. couvert kr.: 460,-"Fest til fast pris" kr.: 865,-Ud af huset kr.: 430,-

Minimum  20  couverter

Restaurant Orkideen ApS · Ølgodvej 1 · 9220 Aalborg Øst · Tlf. 98 15 89 68 · mail@orkideen.dk