
Foto: Jens Morten

Foto: Jens Morten

Foto: Jens Morten

Foto: Jens Morten

Foto: Jens Morten

Foto: Jens Morten

Foto: Jens Morten

Foto: Jens Morten

Foto: Jens Morten

Foto: Jens Morten

Foto: Jens Morten

Foto: Jens Morten
Ta' selv borde
Forret
-
- Koldrøget laks serveret med rejer vendt i urter og sauce tatar.
- Fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron.
- Klassisk hønsesalat med karry og bacon.
- Landskinke med melon.
- Serveres med rugbrød, flutes og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
-
- Helstegt kalvefilet med skysauce og ristede kartofler.
- Medaillon af gris med champignon a la creme og surt.
- Små frikadeller med hvid kartoffelsalat.
- Porretærter med bacon.
- Mixed salat med dressing.
Oste
-
- Osteanretning med kiks, sprødt og sødt.
Dessert
-
- Gammeldaws æble- eller rabarberkage (varieres efter sæson).
- Vanilleis med cholokadesauce.
Pris pr. couvert
kr.: 340,-"Fest til fast pris"
kr.: 745,-Ud af huset
kr.: 310,-
Forret
-
- Røget smørmakrel med bagt tomat og aioli.
- Små søde rejer, på creme af kartoffel og trøfler.
- Braiseret gris med rosmarin og ristede mandler.
- Vitello tonnato - kalvefilet med citron og tunsauce.
- Bruchetta med tomat, samt couvertbrød med smør.
Hovedret
-
- Sprødstegt porchetta tilsmagt med timian.
- Lammeculotte, stegt med rosmarin og hvidløg.
- Berberiandebryst, marineret med honning, balsamico.
- Pizzastykker med frisk tomat, mozzarella og basilikum.
- Smørdampede kartofler med citron, havsalt og friske krydderurter.
- Marineret salat med tomater, oliven og feta.
- Årstidens friske salat.
Oste
-
- Osteanretning med sydlandske oste.
- Udvalg af kiks, sprødt og sødt.
Dessert
-
- Tiramisu - kage med mascarpone, kaffe og ladyfingers.
- Hjemmelavet flødeis med hasselnøddenougat og appelsinskal.
Pris pr. couvert
kr.: 420,-"Fest til fast pris"
kr.: 825,-Ud af huset
kr.: 390,-
Forret
-
- Hjemmerøget laks med syrnet fløde og sprøde salater.
- Farserede rødtungepoupietter på spinat med cremet hvidvinssauce.
- Koriandergravad kalvefilet med peberchutney.
- Marineret salat med and og lam.
- Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
-
- Tournedos af hakket krondyr med flødesauce og tyttebær.
- Grisekæber braiseret i stout.
- Trancheret kalvefilet smurt i sennep og friske urter.
- Hvide rodfrugter braiseret i rosmarin og hvidvin.
- Klassisk broccolisalat, med bacon og kerner.
- Frisk blomkål vendt med tranebær, pærer og nødder.
- Marineret salat med tomater, oliven og feta.
- Pommes rissolées
Oste
-
- Stor osteanretning med kiks, sprødt og sødt.
Dessert
-
- Chokoladekage med nougattopping og hjemmelavet is.
Pris pr. couvert
kr.: 460,-"Fest til fast pris"
kr.: 865,-Ud af huset
kr.: 430,-Minimum
20
couverter