Fredagsfest
- med fri cocktailbar
Bobler til velkomstdrik
Forret
- Cannelloni af tørsaltet røget laks, med fyld af søde rejer og friskost
Hovedretter
Serveret fra buffet
- BBQ kalveryg
- Provencalsk svinefilet
- Stegte kartofler med frisk timian
- Sauce Hickery
- Sauté af årstidens grønt
- Cremet colesalw
- Grøn salat med udvalg af toppings
- Rørt smør
– Quattro Borghi, Nero d’Avola, Sicilien –
Dessert
- Sød slider med regnbue-is, vanillecreme og jordbærdressing
– Claude Val, Muscat, Languedoc –
Efter middagen
- Kaffe med sødt
- Cognac / likør
- Øl / vand / vin ad libitum
- Cocktailbar med gængse cocktails
Natmad
- Croissanter med hønsesalat og skinkesalat, samt sprød salat
Alt inklusiv kun kr.: 775,-
Minimum 20 couverter
Fest alt incl. i 7 timer
Kun fredag aften i huset