Fredagsfest

- med fri cocktailbar

Bobler til velkomstdrik
Forret
  • Cannelloni af tørsaltet røget laks, med fyld af søde rejer og friskost

     

    – Haut Flassac, Chardonnay, Languedoc
Hovedretter

Serveret fra buffet

  • BBQ kalveryg
  • Provencalsk svinefilet
  • Stegte kartofler med frisk timian
  • Sauce Hickery
  • Sauté af årstidens grønt
  • Cremet colesalw
  • Grøn salat med udvalg af toppings
  • Rørt smør


    – Quattro Borghi, Nero d’Avola, Sicilien –

Dessert
  • Sød slider med regnbue-is, vanillecreme og jordbærdressing

    – Claude Val, Muscat, Languedoc –
Efter middagen
  • Kaffe med sødt
  • Cognac / likør
  • Øl / vand / vin ad libitum
  • Cocktailbar med gængse cocktails
Natmad
  • Croissanter med hønsesalat og skinkesalat, samt sprød salat

Alt inklusiv kun kr.: 775,-

Minimum 20 couverter