Festmenuer

Festarrangement 1

Forret
  • Vores version af et landgangsbrød:
  • Hvidløgsgratinerede tigerrejer med safran-aioli.
  • Hjemmerøget laks med basilikumfløde.
  • Koriandergravad kalvefilet med peberchutney.
  • Andemoussé m. æblecompot.
  • Alt anrettet på smørbagt brød.
Hovedret
  • Helstegt mørbrad af dansk ungkvæg.
  • Kartoffeltårn tilsmagt med timian.
  • Smørpisket kalveskysauce.
  • Dagens garniturer.
Dessert
  • Dessertvariation med 5 desserter:
  • Braiseret ananas på karamel sauce.
  • Lakridskage med cremet top samt.
  • Tiramisu.
  • Hjemmelavet parfait.
  • Frisk sorbet.

Pris pr. couvert kr.: 450,-

Fest til fast pris” kr.: 880,-

Minimum 20 couverter

Festarrangement 2

Forret
  • En af vores helt store klassikere:
  • Legeret og cremet persillesuppe fyldt med
  • Letrøgede kammuslinger og stegte tigerrejer.
  • Toppet med friterede rodfrugter.
  • Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
  • Helstegt Oksefilet gnedet med friske krydderurter.
  • Mild fransk sennepssauce.
  • Ovnbagte vildmosekartofler.
  • Dagens garniturer.
Dessert
  • Legendarisk chokoladekage i 2 lag:
  • Gateaû Marcel, serveret iskold.
  • Flankeret af hjemmelavet is.
  • Bærkompot og sprødt.

Pris pr. couvert kr.: 470,-

Fest til fast pris” kr.: 900,-

Minimum 20 couverter

Festarrangement 3

Forret
  • Laks serveret på 4 måder:
  • Hjemmerøget laks med peberrodsfløde.
  • Rørt laksetatar.
  • Koriandergravad laks med chutney.
  • Lakseterrin med sauce verte.
  • Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
  • Helstegt kalvemørbrad.
  • Sauce Bordelaise.
  • Knuste kartofler med smagen af kartoffelsalat.
  • Dagens garniturer.
Dessert
  • Stor portionsanrettet isbombe:
  • Hjemmelavet vanilleis med med grove stykker af
  • Marcipan, nougat, chokolade og hasselnødder.
  • Serveret med æbler syltet i cognac og karamel.
  • Karamelsauce og sprødt

Pris pr. couvert kr.: 450,-

Fest til fast pris” kr.: 880,-

Minimum 20 couverter

Festarrangement 4

Forret
  • Klassisk servering af en eksklusiv fisk:
  • Farseret rødtungefilet med lakse-souffléfars.
  • Flødelegeret hvidvinssauce.
  • Pernodflamberede jumborejer.
  • Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
  • Duet af helstegt krondyrfilet og perlehønebryst.
  • Vildtsauce – som vi kender den
  • Pommes rissolées
  • Tyttebær og dagens garniturer.
Dessert
  • En kold is der varmer:
  • Hjemmelavet flødeis rørt med
  • Makroner og portvin.
  • Garneret med florentinere og portvinsmarinerede blommer.

Pris pr. couvert kr.: 490,-

Fest til fast pris” kr.: 920,-

Minimum 20 couverter

Festarrangement 5

Forret
  • Charcuteri med mange smage:
  • Gravad kalvefilet med sennepscreme.
  • Rosastegt andebryst med peberrod.
  • Dansk landskinke med creme af friskost.
  • Rillette af gris med kompot af hyben.
  • Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
  • Helstegt Oksemørbrad.
  • Mild pebersauce.
  • Knuste kartofler med smagen af kartoffelsalat.
  • Dagens garniturer.
Dessert
  • Klassisk Pære Belle Helene:
  • Stor conference pære
  • Porcheret i rigeligt vanille
  • Serveret med vanilleis og
  • Chokoladesauce.

Pris pr. couvert kr.: 485,-

Fest til fast pris” kr.: 915,-

Minimum 20 couverter

Festarrangement 6

Forret
  • Byens bedste laks – det tør vi godt sige:
  • Tørsaltet og koldrøget laks.
  • Serveret i tynde skiver toppet med
  • Elementer af kokkens fantasi og selvfølgelig
  • Flødestuvet spinat her til
  • Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
  • Perlehønebryst med løvstikke.
  • Serveret med Sauce Robert.
  • Dampede kartofler med krydderurter.
  • Dagens garniturer.
Dessert
  • Bare smagen af en sommerdag:
  • Jordbæris under låg af marcipan.
  • Bærkompot, pistacienødder og små kys

Pris pr. couvert kr.: 450,-

Fest til fast pris” kr.: 880,-

Minimum 20 couverter

Festarrangement 7

Forret
  • Det bedste stykke fisk:
  • Letsaltat ryg af frisk vesterhavsfisk
  • Bagt under urterasp.
  • Sprød landskinke skinke og bagte beder her til.
  • Sennepssauce á part.
  • Selvfølgelig hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
  • Helstegt oksefilet.
  • Ægte Sauce Bearnaise.
  • Grove Pommes Frites.
  • Dagens garniturer
Dessert
  • Stor Islagkage:
  • Med tre slags hjemmelavet is.

Pris pr. couvert kr.: 475,-

Fest til fast pris” kr.: 905,-

Minimum 20 couverter

Festarrangement 8

Forret
  • Rejecocktail:
  • Små søde rejer og
  • Store tigerrejer
  • Serveret efter kokkens fantasi i 4 forskellige tilberedninger.
  • Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
  • Gammeldags oksesteg
  • Glaserede perleløg og gulerødder samt bønner.
  • Hvide kartofler og sovs.
Dessert
  • ½ Ananas:
  • Fyldt med syltede frugter.
  • Serveres med rørt is.

Pris pr. couvert kr.: 450,-

Fest til fast pris” kr.: 880,-

Minimum 20 couverter

Festarrangement 9

Forret
  • Butterdejsskal med høns i asparges.
Hovedret
  • Flæskesteg
  • Rødkål og svesker.
  • Brune- og hvide kartofler samt chips og sovs.
Dessert
  • Stor Islagkage:
  • Med tre slags hjemmelavet is.

Pris pr. couvert kr.: 400,-

Fest til fast pris” kr.: 830,-

Minimum 20 couverter

Menuerne passer perfekt til stort set alle anledninger som studentergilder, konfirmationer, bryllupper osv. Som det fremgår af ovenstående kan festen afholdes i vores skønne selskabslokaler i Aalborg, eller vi kan levere den færdiglavede mad direkte til døren i Nordjylland.