Festmenuer

Festarrangement 1

Forret
  • Hvidløgsgratinerede tigerrejer med safran-aioli.
  • Hjemmerøget laks med basilikumfløde.
  • Koriandergravad kalvefilet med peberchutney.
  • Andemoussé m. æblecompot.
  • Anrettet på smørbagt brød.
Hovedret
  • Helstegt mørbrad af dansk ungkvæg.
  • Kartoffeltårn tilsmagt med timian.
  • Smørpisket kalveskysauce.
  • Dagens garniturer.
Dessert
  • Dessertvariation bestående af:
  • Braiseret ananas på karamel sauce.
  • Lakridskage med cremet top samt.
  • Tiramisu.
  • Hjemmelavet parfait.
  • Frisk sorbet.

Pris pr. couvert kr.: 420,-

Fest til fast pris” kr.: 830,-

Ud af huset kr.: 400,-

Minimum 20 couverter

Festarrangement 2

Forret
  • Letrøgede kammuslinger og stegte tigerrejer
  • Serveret i persillecremesuppe,
  • Toppet med friterede rodfrugter.
  • Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
  • Helstegt Oksefilet gnedet med friske krydderurter.
  • Mild fransk sennepssauce.
  • Ovnbagte vildmosekartofler.
  • Dagens garniturer.
Dessert
  • Gateaû Marcel – klassisk chokoladekage i to lag
  • Serveret med hjemmelavet is,
  • Bærkompot og sprødt.

Pris pr. couvert kr.: 450,-

“Fest til fast pris” kr.: 860,-

Ud af huset kr.: 430,-

Minimum 20 couverter

Festarrangement 3

Forret
  • Laksesymfoni:
  • Hjemmerøget laks med peberrodsfløde.
  • Rørt laksetatar.
  • Koriandergravad laks med chutney.
  • Lakseterrin med sauce verte.
  • Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
  • Helstegt kalvemørbrad.
  • Sauce Bordelaise.
  • Knuste kartofler med smagen af kartoffelsalat.
  • Dagens garniturer.
Dessert
  • Isbombe af hjemmelavet is med marcipan, nougat, chokolade og nødder.
  • Serveret på æbler syltet i cognac og karamel.

Pris pr. couvert kr.: 440,-

“Fest til fast pris” kr.: 850,-

Ud af huset kr.: 420,-

Minimum 20 couverter

Festarrangement 4

Forret
  • Farseret rødtungefilet med lakse-souffléfars.
  • Flødelegeret hvidvinssauce.
  • Pernodflamberede jumborejer.
  • Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
  • Duet af helstegt krondyrfilet og perlehønebryst.
  • Vildtsauce – som vi kender den
  • Pommes rissolées
  • Tyttebær og dagens garniturer.
Dessert
  • Hjemmelavet is med makroner udblødt i portvin.
  • Garneret med florentinere og portvinsmarinerede blommer.

Pris pr. couvert kr.: 480,-

“Fest til fast pris” kr.: 890,-

Ud af huset kr.: 460,-

Minimum 20 couverter

Festarrangement 5

Forret
  • Gravad kalvefilet med sennepscreme.
  • Rosastegt andebryst med peberrod.
  • Dansk landskinke med creme af friskost.
  • Rillette af gris med kompot af hyben.
  • Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
  • Helstegt Oksemørbrad.
  • Mild pebersauce.
  • Knuste kartofler med smagen af kartoffelsalat.
  • Dagens garniturer.
Dessert
  • Klassisk Pære Belle Helene 
  • Porcheret pære med vanilleis og chokoladesauce.

Pris pr. couvert kr.: 465,-

“Fest til fast pris” kr.: 875,-

Ud af huset kr.: 445,-

Minimum 20 couverter

Festarrangement 6

Forret
  • Tørsaltet, koldrøget laks.
  • Flødestuvet spinat.
  • Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
  • Perlehønebryst med løvstikke.
  • Serveret med Sauce Robert.
  • Dampede kartofler med krydderurter.
  • Dagens garniturer.
Dessert
  • Jordbæris under låg af marcipan.
  • Bærkompot og pistacienødder.

Pris pr. couvert kr.: 420,-

“Fest til fast pris” kr.: 830,-

Ud af huset kr.: 400,-

Minimum 20 couverter

Festarrangement 7

Forret
  • Torsk bagt under urterasp.
  • Sprød skinke og bagte beder.
  • Sennepssauce á part.
  • Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
  • Helstegt oksefilet.
  • Ægte Sauce Bearnaise.
  • Grove Pommes Frites.
  • Dagens garniturer
Dessert
  • Islagkage med tre slags hjemmelavet is.

Pris pr. couvert kr.: 445,-

“Fest til fast pris” kr.: 855,-

Ud af huset kr.: 425,-

Minimum 20 couverter

Festarrangement 8

Forret
  • Rejecocktail med rejer i 4 tilberedninger.
  • Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
  • Gammeldags oksesteg
  • Glaserede perleløg og gulerødder samt bønner.
  • Hvide kartofler og sovs.
Dessert
  • Islagkage med tre slags hjemmelavet is.

Pris pr. couvert kr.: 400,-

“Fest til fast pris” kr.: 810,-

Ud af huset kr.: 380,-

Minimum 20 couverter

Festarrangement 9

Forret
  • Butterdejsskal med høns i asparges.
Hovedret
  • Flæskesteg
  • Rødkål og svesker.
  • Brune- og hvide kartofler samt chips og sovs.
Dessert
  • ½ Ananas med marineret frugtsalat
    og rørt is.

Pris pr. couvert kr.: 390,-

“Fest til fast pris” kr.: 810,-

Ud af huset kr.: 370,-

Minimum 20 couverter

Menuerne passer perfekt til stort set alle anledninger som studentergilder, konfirmationer, bryllupper osv. Som det fremgår af ovenstående kan festen afholdes i vores skønne selskabslokaler i Aalborg, eller vi kan levere den færdiglavede mad direkte til døren i Nordjylland.