Mindesammenkomst i Aalborg

Skal begravelseskaffen indtages i Aalborg, tilbyder Restaurant Orkideen menuer, som passer til alle tidspunkter på dagen. Uanset om det er formiddag eller eftermiddag. Samt de perfekte lokaler at holde arrangementet i, hvor der er plads til at være jer selv og holde mindesammenkomsten på den måde, der passer til den afdødes ønsker.

Pålægsbord
 • Stor anretning med flere forskellige typer opskåret pålæg.
 • Spændende udvalg af hjemmelavet tilbehør.
 • Lun leverpostej med sprød bacon.
 • Udvalg af friskbagt rugbrød og specialbrød.
 • Kaffe og the.

Pris pr. couvert kr.: 160,-

Boller med pålæg
 • 2/2 boller.
 • Rullepølse, ost, smør og div. tilbehør.
 • Lagkage med flødeskum.
 • Kaffe og the.

Pris pr. couvert kr.: 140,-

Boller og kage
 • 1/2 Bolle med smør.
 • Hjemmebagt Kringle.
 • Lagkage med flødeskum.
 • Kaffe og the.

Pris pr. couvert kr.: 140,-

Tilvalg til mindesammenkomst

Hjemmebagte småkager

Hjemmebagt kransekage med blød nougat

Lagkage med flødeskum

Hjemmebagt kringle

30,- kr.

30,- kr.

35,- kr.

35,- kr.

Begravelseskaffe i Nordjylland

Begravelseskaffen er oftest der, hvor der bliver tid til at reflektere over og dele alle de gode minder om den, som I har sagt farvel til i dag.

Samtidig er det et arrangement, der er brug for ro omkring, og hvor I gerne vil være jer selv.

Derfor sørger vi altid for, at vores mindesammenkomster ligger i den mere ugenerede del af Restaurant Orkideen. Her er der ikke gennemgang for andre, og I kan lukke dørene helt og få privat og stille tid sammen.

Menuer til mindesammenkomster på alle tider af dagen

Mindesammenkomst i AalborgI dag er begravelser ikke længere noget, som kun bliver afholdt om eftermiddagen. Derfor er det ikke nødvendigvis den traditionelle begravelseskaffe, du skal byde på bagefter.

Hos Restaurant Orkideen kan du vælge mellem flere forskellige menuer til den mindesammenkomst, du skal afholde, alt efter om den afholdes før eller efter frokost.

Ligger begravelsen eller bisættelsen, så det vil være mest naturligt med en bid brød at spise efter ceremonien, kan du vælge mellem vores store pålægsbord eller en menu med boller med pålæg.

Vi tilbyder naturligvis også den helt traditionelle begravelseskaffe med blødt brød til om eftermiddagen. Her er der både vores kendte hjemmebagte kringle og en lagkage med flødeskum – og naturligvis kaffe og the til.

Hvis det ønskes, kan der også tilkøbes småkager, hjemmebagt kransekage og øl og vand til mindesammenkomsten.

Den bedste mindesammenkomst i Nordjylland

Det er altid svært at sige farvel til et nært familiemedlem, en god ven, eller hvem det nu er, der skal mindes.

Derfor skal der være plads til, at få det gjort i gode rammer – og plads til at gøre det på den måde, som den afdøde har ønsket det. For flere og flere efterlader sig et ønske om, hvordan de gerne vil have deres mindesammenkomst til at foregå.

Samtidig er der stor forskel på, hvor mange der kommer til både ceremoni og mindesammenkomst. Vi tilbyder lokaler fra 20 til 100 personer. Så næsten uanset hvor stor en omgangskreds og hvor omfattende et netværk, vedkommende havde, kan vi rumme det.

Har du ikke helt overblik over, hvor mange der kommer til begravelseskaffe, kan du nemt justere antallet løbende indtil en time før arrangementets start bare ved at ringe til os.

Få et uforpligtende tilbud

Har du brug for et uforpligtende tilbud på en mindesammenkomst i Aalborg, er det bare at udfylde kontaktformularen herunder. Du kan også bare ringe på 98 15 89 68 eller sende os en mail på mail@orkideen.dk.