Mad til studentergilde i Aalborg

Når du bestiller vores studenterbuffet får du en overdådig buffet med forskellige lækre retter, så der er noget til enhver. På studenterbuffeten kan du finde:

  • Sticky laks teriyaki-style serveret i spicy mix med edamamebønner og nudler

  • Kold slider med sommergris og sød chutney 

  • Lune enchiladas med oksefilet og økologisk Thybo-ost, serveret med mild chilimayo

  • Crispy marineret kyllingefilet, serveret med kold dijoncreme

  • Mormors frikadeller med hjemmegjort surt

  • Dagens lune grøntsagstærte

  • Kokkens friske salat med sprødt på toppen

  • Brownie-hapsere med cremet top og jordbær, til kaffen

  • Hjemmebagt brød samt Åbybrosmør, tilsmagt med Læsøsalt

Pris pr. couvert kr.: 220,-

Minimum 15 couverter

Leveres kun fra 1. juni til 7. juli

Alt koldt leveres på fade / i skåle lige til at sætte på bordet.

Studenterbuffet i Aalborg og øvrige Nordjylland

I juni måned fyldes Aalborgs gader med glade unge mennesker, der efter 3 hårde år endelig har fået huen på hovedet som symbol på flere års slid og slæb med bøgerne. Det er en præstation i sig selv, og de mange nyudklækkede studenter skal selvfølgelig fejres med manér. 

Mad til studentergilde i AalborgNår studentergildet melder sin ankomst, kræver det ofte flere dages forberedelser i køkkenet for at nå i mål med de mange retter, den unge student ønsker til sin særlige dag. Men du kan nemt spare dig selv for de mange timers forberedelser i køkkenet. 

Hos Orkideen i Aalborg tilbyder vi at forberede al maden til studenterfesten i Nordjylland. Vi tilbyder studentermad ud af huset med en masse forskellige lækre retter. Det store udvalg sikrer, at alle gæsterne forlader festen glade og mætte.

Gør studentergildet til en leg, bestil vores lækre studenterbuffet – lige til at sætte på bordet!

Vores mad til studenterfesten stilles an på en buffet, for at gøre det nemmest for dig. På den måde kan du nemt stille retterne an på bordet, og så kan gæsterne selv finde den mad, de ønsker. Det giver også dig mere tid til at fejre og hygge med dine gæster.

Hos Orkideen i Aalborg går vi op i mad af høj kvalitet, og når vi leverer mad ud af huset, sørger vi for, at der er nok af det. 

Vi tilbyder ekstraordinært denne menu til årets studenter, og derfor kan denne menu kun leveres i juni måned. Når du forudbestiller maden, skal du bestille til mindst 15 personer. 

Vi har sørget for det hele, og det bliver ikke meget nemmere for dig. Vi leverer forretter, salat og brownie på fade og i skåle, så de er lige til at sætte på bordet. Buffetens varme retter leveres i termokasser, så du skal ikke være nervøs for, om maden når at blive kold. 

Frister vores studentermenu?

Kan vores studentermad friste dig et sted i Nordjylland? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for at bestille din studentermenu, så studenten kan fejres med manér. Du er velkommen til at ringe til os på 98 15 89 68 eller skrive til os på vores mail mail@orkideen.dk

Vi glæder os til at levere mad til dit studentergilde i Aalborg og øvrige Nordjyllan