Mødelokaler i Aalborg

Skal du bruge mødelokaler i Nordjylland, er Restaurant Orkideen i Aalborg et godt bud. Vi ligger tæt på den nordjyske motorvej, og har gode busforbindelser til og fra stationen. Og kan naturligvis også står for forplejning før, under og efter konferencen eller mødet.

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på velindrettede konferencelokaler, mødelokaler eller kursuslokaler i Aalborg. Du er velkommen til at ringe til os på 98 15 89 68 eller skrive til os på mail@orkideen.dk.

Velindrettede mødelokaler, kursuslokaler og konferencelokaler i Nordjylland​

Uanset om du skal afholde konference, møde eller kursus i det nordjyske, har vi lokalerne, der passer til. De kan indrettes præcis med den bord- og stoleopstilling, der er brug for til dit arrangement, samt det AV-udstyr du finder nødvendigt.

Det er ikke kun indholdet deltagerne husker dit arrangement på

Mødelokaler og konferencelokaler i AalborgMad, drikke og anden forplejning er en central del af ethvert arrangement. Derfor er det vigtigt, at du finder et sted, hvor du ved, at forplejningen hen over dagen er i orden – og kaffen smager godt.

Med en velrenommeret restaurant i huset og mange års erfaring er du sikker på, at den del er på plads.

 

Dags- eller aftenarrangementer som kursus, konference eller møde

Hvor konferencer og kurser oftest er dagsarrangementer, afholdes møder, generalforsamlinger lige så ofte om aftenen.

Kontakt os endeligt hvis I skal have møde i boligforeningen, afholde et aftenkursus eller mangler plads til generalforsamlingen.
Vi strikker gerne et arrangement sammen efter jeres behov.

Få et uforpligtende tilbud på konferencelokaler, mødelokaler eller kursuslokaler i Aalborg

Skal du holde konference, kursus eller møde i Nordjylland, er det bare at kontakte os på 98 15 89 68 eller skrive til os på mail@orkideen.dk med dato, varighed og øvrige ønsker til dit arrangement.

Når vi ved lidt om dit arrangement, kan vi give dig et uforpligtende tilbud på at holde arrangementet hos Restaurant Orkideen i det sydlige Aalborg.