Mødelokaler i Aalborg

Skal du bruge mødelokaler i Nordjylland, er Restaurant Orkideen i Aalborg et godt bud. Vi ligger tæt på den nordjyske motorvej, og har gode busforbindelser til og fra stationen. Og kan naturligvis også står for forplejning før, under og efter konferencen eller mødet.

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på velindrettede konferencelokaler, mødelokaler eller kursuslokaler i Aalborg. Du er velkommen til at ringe til os på 98 15 89 68 eller skrive til os på mail@orkideen.dk.

Velindrettede mødelokaler, kursuslokaler og konferencelokaler i Nordjylland​

Uanset om du skal holde konference, møde eller afholde kursus i det nordjyske, har vi lokalerne, der passer til. De kan indrettes præcis med den bord- og stoleopstilling, der er brug for til dit arrangement. Og alle lokaler er udstyret med alt i præsentationsudstyr, trådløst netværk og mulighed for forplejning før, under og efter arrangementet.

Vi kan rumme konference-, møde- og kursusarrangementer fra ganske få og helt op til 100 personer. Inkl. bespisning og alt, hvad der er brug for at forfriskninger og snacks i løbet af dagen.

Så har du anledningen, har vi lokalerne til at rumme den.

Det er ikke kun indholdet, deltagerne husker dit arrangement på

Mødelokaler og konferencelokaler i AalborgMad, drikke og anden forplejning er en central del af ethvert arrangement. Derfor er det vigtigt, at du finder et sted, hvor du ved, at maden og forplejningen hen over dagen er i orden – og kaffen smager godt.

Med en gourmetrestaurant i huset, som har høstet masser af gode anmeldelser fra selv de mest kritiske madskribenter, er du sikker på, at den del er på plads.

Men mad og drikke er ikke det hele. Også hvordan du sider, hvilken akustik der er i lokalet, og om temperaturen er til at holde ud, har indflydelse på deltagernes vurdering af dit arrangement.

Skal deltagerne koncentrere sig om at høre, hvad der bliver sagt, bliver det hurtigt en lang dag. Samtidig går deres koncentration nemt fløjten. For det trætter, at skulle anstrenge sig.

Derfor er vores fem mødelokaler opbygget, så du kan være sikker på, at både lyd, lys og temperatur altid er i orden. Både sommer og vinter.

Dags- eller aftenarrangementer som kursus, konference eller møde

Hvor konferencer og kurser oftest er dagsarrangementer, afholdes møder, generalforsamlinger og andre mere seriøse sammenkomster lige så ofte om aftenen.

Derfor kan du vælge mellem enten en dags- og aftenmenu for forplejningen og bespisningen til dit arrangement.

Til et dagsarrangement får du kaffe og rundstykker til opstarten om morgenen, stor lækker frokostbuffet og eftermiddagskaffe og kage. Og isvand i mødelokalet i løbet af dagen.

Til aftenarrangementet kan der lægges ud med en 2-retters menu. Senere serveres der kaffe og sødt, og så er der naturligvis isvand ad libitum i lokalet aftenen igennem.

Så uanset hvornår på dagen, du holder konference, kursus eller møde, har vi både lokaler og forplejning, der passer til.

Få et uforpligtende tilbud på konferencelokaler, mødelokaler eller kursuslokaler i Aalborg

Skal du holde konference, kursus eller møde i Nordjylland, er det bare at kontakte os på 98 15 89 68 eller skrive til os på mail@orkideen.dk med dato, varighed og øvrige ønsker til dit arrangement.

Når vi ved lidt om dit arrangement, kan vi give dig et uforpligtende tilbud på at holde arrangementet hos Restaurant Orkideen i det sydlige Aalborg.