Mad ud af huset Aalborg og Nordjylland

Her hos Orkideen tilbyder vi at levere mad ud af huset i Aalborg og store dele af Nordjylland.

Har du brug for catering i Aalborg? Måske står du overfor at skulle arrangere:

Eller noget helt sjette. Uanset hvad dit arrangement er, kan du med fordel bestille mad ud af huset hos Orkideen i Aalborg.

Prisen for levering er: 

  • 250 kr. for catering i Aalborg Kommune
  • 400 kr. for catering i Nordjylland

Når du bestiller catering hos Orkideen i Aalborg, skal du bestille til mindst 20 personer. Bestiller du mad til over 50 personer til dit arrangement, leverer vi maden uden beregning.

Når du bestiller catering hos os, har du mulighed for at tilkøbe assistance. Dette kan afregnes med 400 ,- pr. time i max 3 timer. 

Vores mad bliver altid tilberedt med sans for kvalitet og den gode smag. Vi lægger stor vægt at levere lækkert hjemmelavet mad, samt at der er nok af det. For vores gæster skal ikke gå sultne fra bordet. 

Det store udvalg af mad ud af huset

Mad ud af huset AalborgUanset hvilket arrangement du skal holde, og uanset hvilket budget du har til rådighed, sørger vi for det helt rette mad. Vi tilbyder et hav af forskellige menuer, som du frit kan vælge imellem. 

Vores forskellige menuer er blot forslag, så du er meget velkommen til at blande mellem de forskellige menuer. Har du et specifikt ønske til en ret, som ikke er på menuen, er du meget velkommen til at foreslå os den, og så finder vi en løsning. 

Når du bestiller catering, anbefaler vi dog, at du vælger vores ta’ selv bord. Dette er klart den nemmeste menu for dig at stå med, når du er vært til et festligt arrangement. 

Diner transportable gør det nemt for dig

Det at planlægge et arrangement kræver meget forberedelse i sig selv. Derfor kan du nemt gøre forberedelserne lettere ved at bestille catering. På den måde kan du spare dig selv for flere dages forberedelser i køkkenet, så du i stedet kan bruge tid på at forberede pynt og andre sjove ting. 

Udover at du sparer dig selv for lange forberedelsesdage i køkkenet, sparer du også tid på selve dagen. For når du bestiller diner transportable hos Orkideen i Aalborg, sikrer du, at du kan bruge mest mulig tid sammen med dine gæster. 

Kontakt os for at bestille mad ud af huset i hele Nordjylland

Ønsker du at bestille mad ud af huset fra Orkideen i Aalborg til dit næste arrangement i Nordjylland? Så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 98 15 89 68 eller skrive til vores mail mail@orkideen.dk. Sammen kan vi sammensætte den bedste menu til dit arrangement, og så leverer vi ganske enkelt maden lige til døren.

OBS: Udover at vi tilbyder vi også catering i Aalborg og øvrige Nordjylland, så har du naturligvis også selv mulighed for at hente maden hos os.

Minimum 20 couverter.
Levering af over 50 couverter uden beregning.

Servicen leveres tilbage rengjort, med mindre andet er aftalt.