Mad ud af huset Aalborg og Nordjylland

Her hos Orkideen tilbyder vi at levere mad ud af huset i Aalborg og store dele af Nordjylland.

Har du brug for catering i Aalborg? Måske står du overfor at skulle arrangere:

Uanset hvad dit arrangement er, kan du med fordel bestille mad ud af huset hos Orkideen i Aalborg.

Prisen for levering er: 

  • 250 kr. for levering i Aalborg Kommune
  • Fri levering ved over 50 couverter

Kontakt os endelig for en aftale om mad ud af huset uden for Aalborg kommune.

Når du bestiller catering hos os, har du desuden mulighed for at tilkøbe assistance. 
kontakt os for at høre mere her om.

Vores mad bliver altid tilberedt med sans for kvalitet og den gode smag. Vi lægger stor vægt at levere lækkert hjemmelavet mad, samt at der er nok af det. 

Det store udvalg af mad ud af huset

Mad ud af huset AalborgUanset hvilket arrangement du skal holde, og uanset hvilket budget du har til rådighed, sørger vi for det helt rette mad. Vi tilbyder et hav af forskellige menuer, som du frit kan vælge imellem. 

Vores sammensatte menuer er blot forslag og du er meget velkommen til at blande mellem de forskellige menuer. Har du et specifikt ønske til en ret, som ikke er på kortet, er du meget velkommen til at foreslå os den, så finder vi en løsning. 

Hvis du vil gøre det ekstra ment for dig selv når du bestiller catering, anbefaler vi at du vælger et af vores ta’ selv borde. Dette er klart de nemmeste menuer for dig at stå med, når du er vært til et festligt arrangement. 

Catering i Aalborg gør det nemt for dig

Det at planlægge et arrangement kræver meget forberedelse i sig selv. Du kan nemt gøre forberedelserne lettere ved at bestille catering i Aalborg. På den måde kan du spare dig selv for flere dages forberedelser i køkkenet.

Udover at du sparer dig selv for lange forberedelsesdage i køkkenet, sparer du også tid på selve dagen. For når du bestiller diner transportable hos Orkideen i Aalborg, sikrer du, at du kan bruge mest mulig tid sammen med dine gæster. 

Kontakt os for at bestille diner transportable i hele Nordjylland

Ønsker du at bestille diner transportable fra Orkideen i Aalborg til dit næste arrangement i Nordjylland? Så er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 98 15 89 68 eller skrive til vores mail mail@orkideen.dk. Sammen kan vi sammensætte den bedste menu til dit arrangement, og så leverer vi ganske enkelt maden lige til døren.

OBS: Udover at vi tilbyder catering i Aalborg og øvrige Nordjylland, så har du naturligvis også mulighed for selv at hente maden hos os.

Minimum 20 couverter.
Levering af over 50 couverter uden beregning.

Servicen leveres tilbage rengjort, med mindre andet er aftalt.