Lej selskabslokaler i Aalborg hos Orkideen

Selskabslokaler i Aalborg i NordjyllandRestaurant Orkideen er et af Aalborgs mest spændende spisesteder og har smukke selskabslokaler til enhver lejlighed.

Vi har årligt mange arrangementer, så vi ved, hvad det kræver at holde den perfekte fest. Skal du holde fødselsdag, konfirmation eller et arrangement i forretningssammenhæng i Nordjylland, står vi klar med de helt rette lokaler i Aalborg.

Vores smukke lokaler, vort gode køkken samt mange års erfaring er med til at skabe de helt perfekte rammer for et vellykket arrangement.

Med en god placering i Aalborg tæt på motorvejen er det nemt for dine gæster at komme til og fra vores festlokaler, uanset om hvor i landet de kommer fra.

Vores festlokaler skaber de gode rammer

Når du vælger vores festlokaler som ramme for dit arrangement, vil vores personale gøre alt for, at I føler jer godt til rette. Hos os er I vores gæster og vi ønsker at give jer den bedst mulige oplevelse. Det betyder også, at mens vi klarer de praktiske foranstaltninger, har du mulighed for at koncentrere dig fuldt ud om dine gæster. 

Uanset om du ønsker at afholde et dags- eller aftenarrangement, har vi en række menuforslag til dig, så I undervejs får slukket sulten og tørsten. 

Orkideens menuer

Skal arrangementet foregå i selskabslokalerne først på dagen, anbefaler vi, at I får serveret en lækker brunch. På menuen finder du alt fra brød, pålæg og ost, æg og lidt til den søde tand.

Ønsker du derimod at afholde et aftenarrangement kan du vælge om dig og dine gæster skal have serveret 3 retter eller buffet. Uanset hvilken servering du vælger, kan du frit sammensætte menuen ud fra vores eksisterende menuer.

Menuerne er en række forslag til, hvad vi kan tilbyde, når du holder fest i vores selskabslokaler. Du har også mulighed for at sammensætte den rette menu ved at blande og udvælge i vores menuer.

Hvis du har særlige ønsker til retter, som ikke står i menuforslagene, finder vi også en løsning på dette. Når du har valgt menuen, skal du selvfølgelig også finde de helt rette drikkevarer til arrangementet i festlokalerne. 

Du har også mulighed for at vælge vores totalarrangement fest til fast pris, hvor du til en fast pris kan afholde dit arrangement i vores selskabslokaler. Det er kun fantasien der sætter grænser, for hos os kan det meste lade sig gøre. 

Kontakt os

Ønsker du at høre mere om hvilke lokaler vi kan tilbyde dig til dit næste arrangement? Så er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale. Du er velkommen til at ringe til os på 98 15 89 68 eller skrive til os på mail@orkideen.dk.

Vi glæder os til at danne ramme for dit næste arrangement, hvad enten det er et bryllup, barnedåb, konfirmation, studentergilde o.l.

Vi tilbyder naturligvis også mad ud af huset i Aalborg og øvrige Nordjylland.