Receptionsbuffet

Vælg 2 retter fra hver gruppe, i alt 8 retter.
Alle receptioner serveres med brød og smør.

Kolde retter
Ekstra ret fra denne gruppe kr. 20,-
  • Røget smørmakrel – Gammeldaws tørsaltet og fra egen rygeovn, serveret med safran-aioli og sure løg.
  • Varmrøget laks – Gammeldaws tørsaltet og fra egen rygeovn, serveret med syrlig basilikumfløde
  • Koldrøget laks – Gammeldaws tørsaltet og fra egen rygeovn, serveret med cremet peberrod
  • Orange laks – Hjemmegravad med appelsinskal, hertil tundressing og kapers
  • Lakseterrine – Bagt i japansk noritang med top af sød chili-gelé
  • Andemousse – Cremet postej af andelever toppet med syrlige løg
  • Røget kyllingebryst – Serveret på sprøde salater, med dressing af friske krydderurter
  • Serranoskinke – Tørsaltet, lufttørret spansk skinke. Med syrligt tilbehør
  • Kalvefilet – Gravad med koriander og serveret med sødlig peberchutney
  • Vitello tonnato – Tynde skiver af kalvekød, serveret med tunsauce og citron
Varme retter
Ekstra ret fra denne gruppe kr. 30,-
  • Torskeryg – Bagt på en bund af stegte æbler og maskeres med sennepssauce
  • Fiskefilet florentine – Fladfisk fra dagens auktion, på bund af dampet spinat med sauce hollandaise
  • Dampet laks – Laksestykker mødes med pasta i en tomatiseret flødesauce
  • Kalkun – Ombundet med bacon a la tournedos serveret i abrikossauce
  • Kyllingebryst “diable” – Skiver, marineret med sennep og paprika – sprødstegt
  • Tortillas – Med hønsesouffle serveret i flødelegeret pimentsauce
  • Frikadeller – Som vor mor ville lave dem, selvfølgelig med agurkesalat til
  • Kalvemedallion – Serveret med champion a la creme. Også her den hjemmelavede agurkesalat!
  • Hakkebøf af krondyr – Serveret med vildtflødesauce og råsystede tyttebær
Ost/dessert
Ekstra ret fra denne gruppe kr. 20,-
  • Landbrie – Serveret varm, indbagt i butterdej, hertil frugtkompot
  • Osteanretning – Køkkenet vælger tre forskellige oste og serverer dem med sødt tilbehør
  • Ananas – Braiseret med rosmarin, hertil karamel-/whiskycreme
  • Æblekage – Lun æblekage med mandler og vanilje, serveres med koldt flødeskum
  • Kransekage – Små mundrette stykker, med kerne af blød nougat
  • Frisk frugt – Alt er opskåret – bare ta’ det du har lyst til
  • Jordbærfragilite – Jordbærflødeis med låg af fragilité
  • Brownie den klassiske tunge chokoladekage – her med top af kaffecreme
Salater ol.
Ekstra ret fra denne gruppe kr. 15,-
  • Hvedekernesalat – Søde hvedekerner kogt med fennikel, vendt med årstidens urter
  • Coleslaw – Den klassiske kålsalat med gulerødder og en let smag af æble
  • Urtemarineret kartoffelsalat – Let kartoffelsalat med en dressing af honning og citron
  • Klassisk hvid kartoffelsalat – Smager som den skal gøre og altid har gjort, det bør vi ikke lave om på
  • Broccolisalat – Med kerner, bacon og cremet dressing
  • Mix. salat – Årstidens friske grønt, med den dressing som passer dertil
  • Rissalat – Vendt med friske urter og rosiner
  • Tomatsalat – Toppet med ost, løg, krydderurter og god olivenolie
  • Grøntsagstærter – Lækre lune tærter, med årstidens fyld

Pris pr. couvert kr.: 200,-

Ud af huset kr.: 185,-

Minimum 20 couverter