Ta' selv borde

Orkideen's Klassiker

Forret
  • Koldrøget laks serveret med rejer vendt i urter og sauce tatar.
  • Fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron.
  • Klassisk hønsesalat med karry og bacon.
  • Landskinke med melon.
  • Serveres med rugbrød, flutes og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
  • Helstegt kalvefilet med skysauce og ristede kartofler.
  • Medaillon af gris med champignon a la creme og surt.
  • Små frikadeller med hvid kartoffelsalat.
  • Porretærter med bacon.
  • Mixed salat med dressing.
Oste
  • Osteanretning med kiks, sprødt og sødt.
Dessert
  • Gammeldaws æble- eller rabarberkage (varieres efter sæson).
  • Vanilleis med cholokadesauce.

Pris pr. couvert kr.: 365,-

Fest til fast pris” kr.: 775,-

Minimum 20 couverter

Middelhavsbuffet

Forret
  • Røget smørmakrel med bagt tomat og aioli.
  • Små søde rejer, på creme af kartoffel og trøfler.
  • Braiseret gris med rosmarin og ristede mandler.
  • Fennikelsalami, valnød og grillet artiskokhjerte.
  • Bruchetta med tomat, samt couvertbrød med smør.
Hovedret
  • Sprødstegt porchetta tilsmagt med timian.
  • Lammeculotte, stegt med rosmarin og hvidløg.
  • Berberiandebryst, marineret med honning, balsamico.
  • Pizzastykker med frisk tomat, mozzarella og basilikum.
  • Smørdampede kartofler med citron, havsalt og friske krydderurter.
  • Marineret salat med tomater, oliven og feta.
  • Årstidens friske salat.
Oste
  • Osteanretning med sydlandske oste.
  • Udvalg af kiks, sprødt og sødt.
Dessert
  • Tiramisu – kage med mascarpone, kaffe og ladyfingers.
  • Hjemmelavet flødeis med hasselnøddenougat og appelsinskal.

Pris pr. couvert kr.: 450,-

Fest til fast pris” kr.: 860,-

Minimum 20 couverter

Luksusmodellen

Forret
  • Hjemmerøget laks med syrnet fløde og sprøde salater.
  • Farserede rødtungepoupietter på spinat med cremet hvidvinssauce.
  • Koriandergravad kalvefilet med peberchutney.
  • Marineret salat med and og lam.
  • Hertil hjemmebagt brød og smør fra Ryå Mejeri.
Hovedret
  • Tournedos af hakket krondyr med flødesauce og tyttebær.
  • Grisekæber braiseret i stout.
  • Trancheret kalvefilet smurt i sennep og friske urter.
  • Hvide rodfrugter braiseret i rosmarin og hvidvin.
  • Klassisk broccolisalat, med bacon og kerner.
  • Frisk blomkål vendt med tranebær, pærer og nødder.
  • Marineret salat med tomater, oliven og feta.
  • Pommes rissolées
Oste
  • Stor osteanretning med kiks, sprødt og sødt.
Dessert
  • Chokoladekage med nougattopping og hjemmelavet is.

Pris pr. couvert kr.: 490,-

Fest til fast pris” kr.: 900,-

Minimum 20 couverter